Jag hjälper dig att synas på ett snyggt och professionellt sätt utåt.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. 

LOGOTYP

Loggan är ditt ansikte utåt. Den är med och syns överallt. Den är ditt företags/organisations symbol.
De är viktigt att de känns rätt från början.

VISITKORT

Visitkort har som standard mått 55x90mm. 
De kan vara enkel eller dubbelsidiga. På dessa kort hittar du företagets/personens kontakt information.  

AFFISCH

Affisch har som standard mått 50x70cm eller 70x100cm.  
Brukar hängas upp för förbipasserade att se och är därför oftast enkelsidig. Består av information av exempelvis ett kommande event.   

BROSCHYR | FOLDER

Broschyrer och foldrar kan vara i storlekar från A5-A4 vanligtvis. De kan vara enkel eller dubbelsidiga.
Broschyr är ett häfte som brukar kunna bestå av minst 8 sidor med information av ett företag eller produkt eller ett event. Foldern är i samma still som en broschyr fast med färre sidor och kan vikas på ett annat sätt.  

ANNONS | FLYER

Annons och flyer brukar vara av den mindre varianten utav information. De ligger i standard mellan A6 och A5. Men kan också förekomma upp till A4. Annonser brukar användas i till exempel tidningar och flyern brukar kunna dyka upp i våra brevlådor som små reklamblad. 

OM MIG

Jag heter Denice och jag startade mitt företag (Denice Design) i september 2017 när jag var 24 år. Jag gick en mediautbildning i gymnasiet med inriktning på fotografi. Under en tid så bodde jag i Karlstad och där jobbade jag på en reklambyrå/tryckeri och fick jobba mycket med grafisk formgivning. Jag har alltid gillat att hålla på med kreativa saker i alla olika slags former. Jag har alltid sett mig själv ha något eget. Göra något jag älskar och bygga upp de från grunden. Att utmana mig själv och våga chansa. Mitt mål med företaget är självklart att jag vill ta mig uppåt. Jag vill utvecklas och bli bättre på det jag gör så kunderna blir nöjda. 

Our about

Grafiska Bilder

Dessa illustrationer är mina egna skapelser. Jag tar inspiration från  saker jag tycker är fint, intressant, spännande och roligt. Är du intresserad av att köpa en av bilderna så hör av dig. De finns i storlekarna A3, 40×50 cm och 50×70 cm.

Vill du se mer av mina grafiska bilder?

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Stäng meny